Stelling

Trail informatie

PDF Afdrukken E-mailadres

Wat is de Koshare Trail?

De Koshare Trail is een hike in de avond van +/- 20 km ergens in Nederland. Je loopt vanaf een onbekend startpunt, bepakt met eigen bagage naar een onbekend eindpunt met feest. Dit doe je aan de hand van een door ons met grote zorg samengestelde routebeschrijving. Een kompas en enige kennis hiervan, alsmede de kennis van enkele binnen scouting gebruikelijke route beschrijvingen zoals b.v. kruispunten-, bolletje/pijltje route en de strippenkaart, zijn nodig voor het met succes kunnen volbrengen van de Koshare Trail.

Hoe kom ik in dat bos?

Vanuit het Utrechtse verzamelpunt: Fort Blauwkapel (t.o. Tuincentrum Overvecht-Zuid) vertrekken er bussen aan het einde van de middag en het begin van de avond.

 

Waar moet ik slapen?

Op het eindpunt is een geschikt terrein waar de tent opgezet kan worden. Een tent is verplicht om mee te nemen.

 

Waar is het eindpunt?

Het eindpunt bevindt zich ergens in Nederland en is, zoals altijd, voor alle deelnemers geheim. Volg de routetechnieken en je komt er vanzelf! Op het eindpunt kunnen de consumptiebonnen die je bij aanmelding hebt gekregen, worden gebruikt voor drank en snacks. Op het eindpunt kunnen tevens meer consumptiebonnen worden gekocht.

 

Waar dan?

Volg de routetechnieken en je komt er vanzelf. Bij je aanmelding krijgt iedereen vier consumptiebonnen, de rest van de nacht verkopen we deze bonnen. Tevens worden er enige snacks verkocht.

 

Kan ik pinnen bij de Koshare Trail?

Er kan niet gepind worden. Zorg dus dat je genoeg geld bij je hebt, mocht je zin hebben in meer dan twee biertjes of snacks.

 

Het ontbijt?

Het ontbijt wordt vanaf ongeveer 8 uur verstrekt. Iedereen kan zijn eigen ontbijt samenstellen. Natuurlijk staat er dampende koffie en thee klaar.

 

Hoe kom ik terug in Utrecht?

Zondagochtend zullen er bussen terugrijden naar fort Blauwkapel. Er zal zo spoedig mogelijk informatie volgen met de tijden waarop deze bussen vertrekken. Hou hiervoor deze site en/of de facebookpagina in de gaten. Terug in Utrecht is het Koshare Trail weekend weer ten einde.